Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă cumpără combustibil pentru producerea energiei termice (document)

ro

01 Oct, 2018 00:00 1554 Marime text
Garda de Coastă organizează o licitaţie pentru achiziţionarea de combustibil de tip M. Termenul-limită pentru depunerea de oferte este 15 octombrie 2018. Valoarea estimată a contractului este de 468.000 de lei. Contractul are ca obiect furnizarea de combustibil lichid tip M (sau echivalent), necesar pentru producerea energiei termice, furnizorul având obligaţia asigurării transportului produsului la sediul, structurile sau punctele de lucru ale autorităţii contractante, specificate în caietul de sarcini. Necesarul este de minimum 49.000 kg combustibil lichid tip M sau echivalent, maximum 117.000 kg combustibil lichid tip M sau echivalent.
 
Furnizorul va asigura transportul combustibilului lichid la următoarele locuri de livrare: Constanţa, Mangalia, Agigea, Negru Vodă şi Ostrov din judeţul Constanţa, cât şi în Tulcea.
 
De asemenea, livrarea produsului se va efectua cu mijloacele de transport ale furnizorului însoţite de delegatul acestuia, avându-se în vedere respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor, a fişei tehnice de securitate şi a normelor de securitate şi sănătate în muncă, astfel încât livrarea acestuia să se realizeze în condiţii de siguranţă atât pentru sănătatea populaţiei, cât şi în vederea protecţiei mediului.
 
Persoanele responsabile de buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Laurenţiu-Cristian Cicu - director adjunct, Bogdan Adrian Guiu - director adjunct, Simona Baran - contabil-şef, Costel Dinu - marketing-achiziţii, George Adrian Culea - juridic, Gabriel Micu - API.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii