Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:49 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă cumpără bilete de avion pentru personal

ro

06 Jan, 2021 20:01 1028 Marime text
  • Garda de Coastă achiziționează servicii de transport aerian.
  • Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă în intervalul 17.100 și 132.000 euro.
Garda de Coastă cumpără bilete de avion pentru personalului Garzii de Coastă pentru participarea la misiunile internaționale.

Descrierea contractului

Acord cadru valabil pe o perioadă de 24 luni de la data intrării în vigoare, în baza căruia se vor achiziţiona servicii de transport aerian ocazional – transport intern si internațional pentru personalul Garzii de Coasta. Solicitarile de clarificari din partea posibililor ofertanti se vor face cu 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, iar autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare cu 3 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Potrivit Licitatiapublica.ro, se vor achiziționa bilete de avion in scopul participarii personalului Garzii de Coasta la misiunile internationale organizate de Agentia Frontex. Acord cadru cu maxim 3 operatori economici. Frecventa estimata a atribuirii contractelor subsecvente (comenzilor ferme) poate fi lunar și ori de câte ori va apărea necesitatea organizării unor deplasări în țară și/sau străinătate a personalului Garzii de Coasta, la misiuni organizate de Agentia Europeana Frontex.

Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 18.000 euro fără TVA reprezentând 87.660 lei fara T.V.A., iar a celui mai mic este de 600 euro fără TVA, reprezentând 2.922 lei fara T.V.A. Cantitatea previzionată de bilete de avion care se estimează că vor fi achiziționate pe durata întregului acord-cadru, este de minim 57 bilete - maxim 440 bilete de avion. Pentru un singur contract subsecvent (o singura comanda ferma) dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, cantitatea previzionată este de minim 2 si maxim 60 bilete de avion.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante

Director Garda de Coasta – Cicu Laurenţiu-Cristian, Director Adjunct al Garzii de Coasta – Guiu Bogdan Adrian, Sef Birou Juridic – Culea George Adrian, Sef Serviciu Financiar – Bǎran Simona, Compartiment Marketing-Achizitii – Dinu Costel, Compartiment Asigurare Tehnica de Marina – Ionascu Vlad.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.01.2021, ora 15:00.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii