Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Ce au găsit polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini (FOTO+VIDEO)

ro

04 Apr, 2023 11:55 1411 Marime text


Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență un cetăţean român care transporta, într-un autovehicul, un sturion în stare vie, fără a deține documente legale.

În data de 03.04.2023, în jurul orei 10.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și al Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe DJ22C, un autoturism condus de către un cetățean român în vârstă de 38 de ani., transmite Garda de Coastă. 

În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagaj, un sturion, de dimensiuni mici, din specia păstrugă, în stare vie, având greutatea de 4 kilograme
Peștele a fost redat mediului natural în prezența unui reprezentant al Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, a polițiștilor de frontieră şi a persoanei depistate.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare., mai punctează sursa citată. 

foto-video: Garda de Coastă 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii