Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Autoutilitară, căutată de autoritățile din Germania, descoperită de poliţiştii de frontieră de la PTF Ostrov

ro

27 Feb, 2024 12:16 542 Marime text

Sursda foto: Garda de Coastă



 
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, o autoutilitară căutată de către autoritățile din Germania. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, o autoutilitară căutată de către autoritățile din Germania.
 
În ziua de 26.02.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră asupra unei autoutilitare înmatriculată în Germania, la volanul căreia se afla un cetățean român, potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă.
 
Conform sursei menționate, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, arată comunicatul.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 
 Citește și
Pantofi sport contrafăcuţi, depistaţi în Portul Constanța (FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii