Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galactica House SRL, deţinută de fiica Sorinei Moscu, are un nou asociat

ro

11 Sep, 2017 00:00 2931 Marime text
Georgiana Andreea Şerban şi Clubo Galactic SRL, asociaţi ai societăţii Galactica House SRL, au luat în Adunarea Generală din 1.07.2017 mai multe hotărâri.
 
Astfel, a fost cooptat în cadrul Galactica House SRL Ioan-Mădălin Hortolomei-Moscu, prin majorarea capitalului social cu 2.500 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, adică aport numerar în sumă de 25.000 de lei. O altă decizie se referă la cesionarea a 8.500 de părţi sociale pe care le deţine asociatul Clubo Galactic SRL către Georgiana-Andreea Şerban, la valoarea nominală.
 
În urma cooptării şi cesionarii, capitalul social al societăţii va fi 125.000 de lei, format din 12.500 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, astfel: Georgiana-Andreea Şerban va deţine 9.500 de părţi sociale a câte 10 lei, adică 95.000 de lei, reprezentând 76% din capitalul social şi cota de participare la profit şi pierderi, Ioan-Mădălin Hortolomei-Moscu va deţine 2.500 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, adică 25.000 de lei, reprezentând 20% din capitalul social şi cota de participare la profit şi pierderi; Clubo Galactic SRL va deţine 500 de părţi sociale a câte 10 lei, adică 5.000 de lei, reprezentând 4% din capitalul social şi cota de participare la profit şi pierderi. Georgiana-Andreea Şerban a fost împuternicită să semneze actul constitutiv actualizat.
 
Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Georgiana-Andreea Şerban este fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu. Cea din urmă este judecată alături de Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa. În cauză, fostul edil-şef este acuzat de patru infracţiuni de abuz în serviciu. Asta în timp ce Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, reprezentant, la data presupuselor fapte, al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, este suspectată de două infracţiuni de spălare a banilor. Mai departe, tot în prezenta cauză, SC Mehmetoglu SRL este suspectată de două infracţiuni de spălare a banilor, iar SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, de spălare a banilor.
 
Citeşte şi: 
 
Fiica Sorinei Moscu, Georgiana Andreea Şerban, liber la modificarea apartamentelor de vacanţă din zona Campus (rechizitoriu)
 
Rechizitoriu. Trimitere în judecată Radu Ştefan Mazăre şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii