Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil Prima poză cu chipul copilului

ro

24 Nov, 2021 16:40 2819 Marime text
  • Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu chipul copilului ei și a lui Dani Oțil. Cum arată micuțul Luca Tiago și cu cine seamănă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 11 septembrie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți. Modelul în vârstă de 28 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și se bucură că acum a devenit mămică, scrie a1.ro.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt părinții unui băiețel minunat care a fost creștinat de curând. Modelul a postat o fotografie în care se vede chipul micuțului lor. Fanii au fost topiți să vadă cât de drăgălaș este copilul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cei doi sunt fascinați de cel mic, iar viața lor s-a schimbat total de când acest suflețel a venit în viața lor. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană.

Oamenii au fost curioși să-l vadă pe micuț, iar modelul le-a făcut pe plac și a postat o fotografie adorabilă. Luca Tiago seamănă leit cu mama sa și i-a moștenit gropițele. La fotografie a reacționat și Dani Oțil în stilul său caracteristic: “Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu 😂😂”.



De când a născut, Gabriela Prisăcariu a publicat o mulțime de imagini cu băiețelul său, dar de cele mai multe ori îi acoperea chipul cu emoticoane.Care este semnificația prenumelui Luca Tiago

Cei doi au ales un nume special pentru copilașul lor care le-a luminat viețile și le-a întărit relația. Anunțul făcut de Gabriela Prisăcariu a fost la scurt timp după ce a născut și pare că nu a vrut să îl ascundă deloc. Modelul a scris public care este numele băiatului său, iar cei care o admiră nu au ezitat să o felicite și să-i transmită numeroase urări de bine.

Numele Luca este popular în România și este numelui unuia dintre cei 70 de ucenici ai Mântuitorului. Numele provine de la numele grecesc Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios, Lucius (în latină) sau Lukanos, care înseamnă „lumină”, dar și „alb”.

Luca provine și de la cuvântul „lucere” care înseamnă „a străluci” sau „a se lumina” Numele Tiago este mai puțin cunoscut, de origine portugheză și înseamnă "sfânt".

Sursă foto: Facebook/ Gabriela Otil
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii