Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Francezii de la Lagardère Travel care operează brandurile Inmedio, So! Coffee, Relay sau 1 Minute deschid magazin în incinta Spitalului Județean Constanța

ro

24 Aug, 2022 17:50 2540 Marime text
  • Spaţiul comercial se află la parterul unităţii, are o suprafaţă de 39,60 mp și se află la intrare vizitatori SCJU
  • Închirierea vizează activități comerciale cu produse alimentare și nealimentare cu interzicerea amenajării acestuia în vederea preparării hranei și a comercializării produselor din tutun și/sau a băuturilor alcoolice
  • Au fost primite cinci oferte iar câștigători sunt  cei de la Lagardère Travel Retail SRL cu sediul social în București
  • Durata contractului este de 5 ani iar compania plătește 41,00 euro/mp/lună, aproximativ 8.200 de euro lunar
 

 
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin licitație unul spațiu aflat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Este vorba despre un spaţiu comercial de la parterul unităţii, în suprafaţă de 39,60 mp, aflat la intrare vizitatori SCJU iar închirierea se face în scopul desfășurării de activități comerciale: comerț cu amănuntul produse alimentare și nealimentare (produse alimentare, produse de igienă personală, băuturi non-alcoolice, cafea, alimente ce necesită încălzire - sandwich-uri, produse de patiserie, etc.), cu interzicerea amenajării acestuia în vederea preparării hranei și a comercializării produselor din tutun și/sau a băuturilor alcoolice.
 
Au fost primite cinci oferte iar câștigători sunt  cei de la Lagardère Travel Retail SRL cu sediul social în București.
 
Durata contractului este de 5 ani iar compania plătește 41,00 euro/mp/lună, aproximativ 8.200 de lei lunar.
 
Anunțul atribuirii a fost publicat în Monitorul Oficial nr.161 din 23 august 2022.
 
Lagardère Travel Retail este una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère şi este lider global inovator în industria de retail pentru călători.
Divizia globală operează 4.850 de magazine prin conceptele Travel Essentials, Duty Free şi Foodservice în aeroporturi, gări şi alte concesiuni din 39 de ţări şi teritorii.

În România, compania este prezentă pe piaţă de peste 25 de ani, acoperind segmente multiple de retail (Essentials şi Foodservice), pe mai multe canale: comerţul din zonele de tranzit (aeroporturi, gări, metrou), galerii comerciale, mall-uri, centre de afaceri şi instituţii publice.

Lagardère Travel Retail Romania operează în prezent o reţea de peste 290 de magazine, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, So! Coffee, Relay, 1 Minute şi Hub Convenience.

Potrivit www.confidas.ro, compania a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 829.818.277 lei, profit de 12.776.300 lei și  datorii de 106.127.842 lei  la 0 angajați.

Asociatul unic este Lagardere Travel Retail cu sediul în Paris, Franța.

Administratori sunt: Marius Văcălău și Chevalier Frederic Jean. Directorii companiei sunt:  Georgiana Vlase, Marius Văcălău, Costinel Ștefan Neacșu, Cristian Iulian Costache și Alexandru-Ștefan Chilea.

Compania nu figurează cu contracte din achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitație publică privind închirierea unui spațiu comercial situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii