Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul vameș Marius Făinărea renunță la una dintre afacerile sale în care deținea pachetul majoritar. Cui i-a lăsat compania

ro

22 Feb, 2021 00:00 2680 Marime text
  • Marius Făinărea și partenerii săi și-au cedat acțiunile Marianei Bulac, care a devenit asociat unic și administrator al companiei Almapart.
  • În 2019, la Almapart numărul salariaților a fost 9, s-a înregistat o pierdere netă de 16.926 de lei și cifra de afaceri netă a fost 861.306 lei.
  • În prezent, numele lui Marius Făinărea se leagă de mai multe societăți, aflate în funcțiune, radiate ori dizolvate.
Fostul lucrător vamal Marius Făinărea, alături de partenerii săi, Viorel Stanciulescu și Daniel Rusu, au renunțat la firma Almapart. Hotărârea a fost luată la mijlocul lunii ianuarie 2021 și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit datelor oficiale, Marius Făinărea și partenerii săi și-au cedat acțiunile Marianei Bulac, care a devenit asociat unic și administrator al companiei Almapart.
 
Se arată în Monitorul Oficial al României că Marius Făinărea, Viorel Stanciulescu și Daniel Rusu au decis cooptarea în firmă a Marianei Bulac, căreia i-au cesionat acțiunile ce le dețineau.
 
Astfel, Marius Făinărea i-a cedat 50% din acțiuni, Viorel Stănciulescu i-a cedat 25%, iar Daniel Rusu tot 25%.
 
„În urma cesiunii, capialul social al Almapart SRL, în sumă de 40.600 RON, divizat în 4.060 părți sociale a câte 10 RON fiecare parte, va fi repartizat după cum urmează: Bulac Mariana va deține 4.060 de părți sociale (...) cu o participare de 100% la profitul și pierderea, precum și la capitalul social al societății“, conform Monitorului Oficial.
 

Ce spune Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 21 februarie 2021, Almapart SRL a fost înființată în 2000 și are sediul social în Constanța, pe strada IC Brătianu, nr. 45.
 
Asociat unic și administrator este, așa cum am arătat anterior, Mariana Bulac, iar domeniile de activitate principale ale firmei sunt „comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule“ și, respectiv, „comerțul cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule“.
 
În anul 2017, cu opt salariați, firma a avut un profit net de 22.938 de lei și o cifră de afaceri netă de 720.508 lei.
 
În 2018, numărul salariaților a fost nouă, profitul net înregistrat a fost 24.472 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 888.462 de lei.
 
În 2019, numărul salariaților a fost tot nouă, s-a înregistat o pierdere netă de 16.926 de lei și cifra de afaceri netă a fost 861.306 lei.
 

15 firme

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la 21 februarie 2021, numele lui Marius Făinărea se leagă de mai multe societăți, aflate în funcțiune, radiate ori dizolvate.
 
Conform sursei citate, acestea sunt: Air & Sea Container Shipping Agigea (funcțiune), Alma Truck Parts (dizolvare), Almaclima (funcțiune), Almacons (radiată), Almaglass (radiată), Almaterm (funcțiune), Almatown (funcțiune), Almatrans (funcțiune), Clever Building Solutions București (funcțiune), Container Clearance Services (funcțiune), Dynalog Agigea (radiată), F & J Container Services (funcțiune), Multitrend Impex (radiată), Sea Container Services (funcțiune), Venid & Co (radiată).
 
Citește și:

Fostul vameș Marius Făinarea și asociatul său din Alma Truck Parts SRL, chemați în instanță de către ANAF Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii