Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Obiectul de activitate al Sea Container Shipping & Logistics a fost extins

ro

04 Nov, 2023 16:32 1079 Marime text
  • Societarea Sea Container Shipping & Logistics SRL este controlată de acționarii Stone Group SRL, Marius Făinărea și Lenuța Pilcă.


În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.859, din data de 1 noiembrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 10 din 10 octombrie 2023 a Adunării Generale a Asociaților firmei Sea Container Shipping & Logistics SRL, Stone Group SRL (reprezentată legal prin administrator Carmen Teșeleanu), Marius Făinărea și Lenuța Pilcă.

Societatea Sea Container Shipping & Logistics SRL are sediul în municipiul Constanța, Portul Constanța.

Asociații au hotărât extinderea obiectului de activitate cu activitarea „Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat“.

Celelalte prevederi ale actului constitutiv au rămas neschimbate.


Despre Sea Container Shipping & Logistics SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 3 noiembrie 2023, firma Sea Container Shipping & Logistics SRL a fost înființată în anul 2004, adresa sediului social este în municipiul Constanța, incinta Port, iar obiectul de activitate este „Activități de servicii anexe transportului pe apă“.

Asociații în Sea Container Shipping & Logistics SRL au următoarele procente: Stone Group SRL - 50%, Marius Făinărea - 25%, iar Lenuța Pilcă - 25%.

În 2022, Sea Container Shipping & Logistics SRL a avut o cifră de afaceri de 43.587.521 lei, un profit de 5.553.304 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 22.

Platforma termene.ro informează că Sea Container Shipping & Logistics SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 2 noiembrie 2023).


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Cesiune de părți sociale într-o firmă din Portul Constanța Sud Agigea. Structura capitalului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii