Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Sea Container Services nu mai este asociată în societatea Property Development. Cui au fost cedate părțile sociale

ro

17 Nov, 2018 00:00 2330 Marime text
Hotărârea nr. 3 din data de 10.10.2018 a Adunării Generale Extraordinare a asociaților Property Development SRL a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 4291 din data de 15 noiembrie.
 
Sea Container Services SRL, reprezentată legal prin administrator Marius Făinarea, și Stone Group SRL, reprezentată legal prin administrator Gârleanu Alina, și Pilcă Lenuța și Făinarea Marius, în calitate de asociați în cadrul Property Development SRL, au luat mai multe decizii. Astfel, s-a decis retragerea din cadrul societății Property Development SRL a asociatului Sea Container Services SRL și cesiunea, la valoarea nominală, a celor 20 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 200 lei, cu o participare de 50% la profit și pierdere, precum la capitalul social al societății, după cum urmează: asociatului Stone Group SRL îi sunt cesionate 10 părți sociale, asociatului Pilcă Lenuța îi sunt cesionate 5 părți sociale, asociatului Făinarea Marius îi sunt cesionate 5 părți sociale. Cedentul Sea Container Services SRL a transmis, iar cesionarii Stone Group SRL, Pilcă Lenuta și Făinarea Marius au preluat, împreună, cu activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și/sau către alte persoane fizice sau juridice.
 
În urma cesiunii, capitalul social al Property Development SRL, în sumă de 400 lei, divizat în 40 părți sociale a câte 10 lei fiecare parte, va fi repartizat după cum urmează: Stone Group SRL va deține 20 părți sociale, a câte 10 lei fiecare, însumând 200 lei, cu o participare de 50% la profit și pierdere, Pilcă Lenuța va deține 10 părți sociale, a câte 10 lei fiecare, însumând 100 lei, cu o participare de 25% la profit și pierdere; Făinarea Marius va deține 10 părți sociale, a câte 10 lei fiecare, însumând 100 lei, cu o participare de 25% la profit și pierdere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii