Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar, Zanfir Iorguș cooptat în Queen Elisabeth SRL

ro

05 Jan, 2022 00:00 2134 Marime text
  • Asociații societății Queen Elisabeth SRL, au decis cooptarea în calitate de asociat a lui Zanfir Iorguș
  • Janeta Nistor se retrage din funcţia de administrator și se  numeşte administrator pentru o durată de 30 ani Zanfir Iorguș
 

Asociații societății Queen Elisabeth SRL, Elena Ciortan, Georgiana - Aida Ciortan și Janeta Nistor au decis schimbarea sediului social al firmei în comuna 23 August, închiderea punctului de lucru al societăţii aceeași localitate și majorarea capitalului social prin aport în numerar în valoare de 10 lei adus de către Aida-Georgiana Ciortan.
 
Totodată, asociații au decis cooptarea în calitate de asociat a lui Zanfir Iorguș și retragerea din societate a Elenei Ciortan care și-a cesionat la valoarea nominală cele 11 părţi sociale, în valoare de 110 lei către Zanfir Iorguș.
 
De asemenea și Georgiana - Aida Ciortan și Janeta Nistor și-au cesionat o parte dintre acțiuni către același Zanfir Iorguș.
 
Cesiunea s-a făcut în baza art. 202 alin. 2 din L.31/1990 republicată şi modificată.
 
În urma modificărilor, capitalul social total va fi de 400 lei, format din 40 părţi sociale x 10 lei şi se împarte astfel: Zanfir Iorguș deține 17 părți social, în valoare de 170 lei - 42,5%, Georgiana-Aida Ciortan deţine 17 părţi sociale, în valoare de 170 lei – 42,5%, Janeta Nistor deține 6 părţi sociale în valoare de 60 RON-15%, participarea la profit şi pierderi fiind proporţională cu părţile sociale deţinute.
 
Janeta Nistor se retrage din funcţia de administrator și se  numeşte administrator pentru o durată de 30 ani Zanfir Iorguș.
Se modifică mandatul administratorului Georgiana-Aida Ciortan pentru o perioadă de 30 ani. Cei doi administratori vor conduce cu puteri depline, în mod separat.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5.312 din data de 30.12.2021.
 
Fost primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorguș este în prezent consilier local în Consiliul Local Municipal Mangalia.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii