Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul deputat Mihei împreună cu asociații săi au decis dizolvarea și lichidarea „Beauty Note” SRL

ro

07 Jun, 2021 00:00 1636 Marime text
  • Asociații societății „Beauty Note” SRL au adoptat o decizie publicată în Monitorul Oficial
  • Fostul parlamentar PNL, Mihei Andrian-Sirojea și asociații săi au decis dizolvarea și concomitent lichidarea societății
  • Aceștia au solicitat procedura de dizolvare și lichidare fără să emită niciun fel de pretenție materială sau financiară

Asociații societății „Beauty Note” SRL au adoptat o decizie publicată în Monitorul Oficial.
Fostul parlamentar PNL, Mihei Andrian-Sirojea care deține 34% părți sociale în cadrul societății și Gunenk Burak - 33% părți sociale și Gunenk Nedim Yalcin cu 33% părți sociale au decis dizolvarea și concomitent lichidarea „Beauty Note” SRL, conform art. 227 alin. 1 litera D și art. 235 din Legea 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, fără numire de lichidator.

Întrucât firma nu deținea niciun fel de active și nu avea nici datorii către creditori diverși, asociații au fost de acord și au solicitat procedura de dizolvare și lichidare fără să emită niciun fel de pretenție materială sau financiară.
Asociații l-au împuternicit pe Mihei Andrian-Sirojea, să îndeplinească toate activitățile necesare conform legislației și actului constitutiv pentru înregistrarea prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerțului.


Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Fostul deputat (PNL) Andrian Mihei își cere în instanță pensia specială



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii