Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta șefă a Trezoreriei Constanța și-a deschis o firmă nouă

ro

11 Sep, 2023 17:00 2187 Marime text
foto: Unsplash
  • Firma este Garden Antoniewicz - S.R.L, care va avea sediul social în localitatea Eforie Nord, oraşul Eforie, strada Mihail Kogălniceanu nr. 6, judeţul Constanţa. 
  • Fondatori sunt soții Pena și Cristian-Ioan Antoniewicz
  • Antoniewicz Pena (n.r. Coman) este fosta șefă a Trezoreriei Constanța.
 
În Monitorul Oficial al României s-a publicat decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea unei firme noi pe raza județului Constanța, decizie ce s-a afișat la data de 8 septembrie 2023.
 
Firma este Garden Antoniewicz - S.R.L, care va avea sediul social în localitatea Eforie Nord, oraşul Eforie, strada Mihail Kogălniceanu nr. 6, judeţul Constanţa.  Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 813 - Activităţi de înteţinere peisagistică.
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar  fondatori sunt Antoniewicz Pena și Antoniewicz Cristian-Ioan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, loc. Eforie Nord, oraşul Eforie.
 
Administrator este Antoniewicz Cristian-Ioan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, loc. Eforie Nord, oraşul Eforie.
 
Antoniewicz Pena (n.r. Coman) este fosta șefă a Trezoreriei Constanța. Menționăm că în 2017, Consiliul Local Constanța a decis prin Hotârârea nr. 202, majorarea cu 500% a impozitului pe această clădire ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, pentru imobilul din str. Traian nr. 4, care aparține lui Ioan Cristian Antoniewicz și Pena Antoniewicz.
 
Potrivit Termene.ro, soții Antoniewicz sunt asociați la firma Rabbit Prod SRL, firmă care a câştigat mai multe contracte, cum ar fi construirea unei scene în aer liber şi construirea unui parc în Chirnogeni, înfiinţarea unui parc terapeutic în zona Sanatoriului Techirghiol, împădurirea unui teren degradat tot la Techirghiol, furnizarea de arbori din specii foioase şi de răsaduri de flori pentru Primăria Constanţa (în 2008) şi material dendrologic pentru oraşul Cernavodă în 2007. În anul 2020, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 2.313.098 lei, cu un profit de 724.799 lei. În anul 2021, firma a raportat 9 salariați, la o cifră de afaceri de peste 2,1 milioane lei și un profit de 661.443 lei. În anul 2022, firma a raportat 9 salariați, o cifră de afaceri de 4,4 milioane lei și un profit de 2,1 milioane lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Forfotă pe șantierul fostei șefe de la Trezoreria Constanța, Pena Antoniewicz, din zona peninsulară. Ce i-a deranjat pe locuitori (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii