Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a trecut pe culoarea roşie a semaforului! Un agent a fost rănit

ro

11 Mar, 2017 12:57 3057 Marime text
În această dimineață, în jurul orei 03.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a observat un conducător auto, care a pătruns în intersecție la culoarea roșie a semaforului. În pofida faptului că a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta și-a continuat deplasarea.
 
Ulterior, a oprit și, în momentul în care agentul de poliție rutieră i-a solicitat documentele, a devenit agresiv verbal și a demarat, având polițistul agățat de oglinda retrovizoare și de centura de siguranță. Colegul aflat la volanul autospecialei a plecat în urmărirea acestuia, iar polițistul care solicitase documentele a reușit, după aproximativ 20 de metri, să sară de pe mașină. în acest răstimp a fost solicitat și sprijin din partea altor echipaje de poliție aflate în zonă, care au reușit să blocheze autoturismul.
 
Conducătorul auto a refuzat să coboare, ba mai mult, s-a blocat în mașină. La fața locului au sosit foarte repede persoane din familia conducătorului auto, care, cu o cheie de rezervă, au deschis portbagajul mașinii. în vederea imobilizării conducătorului auto a fost utilizat un spray iritant-lacrimogen, dar acesta a demarat, lovindu-se în două autospeciale, care îi blocau ieșirea.
 
Pentru imobilizarea lui, după ce a lovit autospecialele, s-a utilizat și armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă, nicio persoană fiind rănită. Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, a fost ulterior imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere, pentru audieri.
 
În prezent, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei efectuează cercetări în vederea stabilirii contextului de fapt și de drept în care s-a produs acest eveniment.
 
Polițistul care a suferit vătămări a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

UPDATE 1, ora 21.03

Şoferul a fost reţinut, potrivit Agerpres.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii