Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe, candidatul PDL la şefia CJC, vrea o nouă arenă sportivă în Constanţa

ro

18 May, 2012 00:00 2309 Marime text

FlorinGheorghe-FlorinGheorghe1.jpgDemocrat liberalul Florin Gheorghe, contracandidatul lui Nicuşor Constantinescu, este de părere că oraşul Constanţa are nevoie de o nouă arenă sportivă Farul.

„Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost spectator ieri la meciul de fotbal dintre echipa locală Farul Constanţa şi Gloria Buzău. Florin Gheorghe a fost unul dintre puţinii spectatori de ieri de pe stadion, cu toate că Farul a învins categoric, cu scorul de 4 la 1, echipa buzoiană", se precizează într-un comunicat de presă. „Este trist să vezi atât de puţină lume, cu toate că, declarativ, toată lumea susţine echipa de fotbal. Consiliul Judeţean ar putea ajuta enorm acest club", susţine candidatul PDL la conducerea CJC. El subliniază că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, va avea printre priorităţi construirea unei arene noi, moderne, actualul stadion fiind, în opinia lui, trist şi învechit. „De asemenea, echipa unui oraş mare, cum este Constanţa, nu ar trebui să joace în liga a II-a, ci să fie printre echipele care participă în cupele europene", mai precizează Florin Gheorghe.

Conform comunicatului menţionat, stadionul Farul a fost construit în 1965, iar instalaţia nocturnă a fost montată în 1970 şi are o capacitate de 15.500 de locuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii