Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:52 03 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Fiul cel mare al Gabrielei Firea cesionează constănțencei Daiana Voicu părțile sociale din Carlyle Finance SRL

ro

18 Aug, 2022 00:00 6913 Marime text
  • Fiul vitreg al Gabrielei Firea (n.r. rezultat din căsătoria cu Răsvan Firea), Tudor-Ștefan, a cesionat societăţii Carlyle Finance SRL 2.400 părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul total al societăţii
  • Asociat unic și reprezentant legal al societății este constănțeanca Daiana-Maria Voicu
  • Voicu este unul dintre cei mai mari brokeri imobiliari, fost manager la Willbrook Internațional, firma care a ridicat Cathedral Plaza din Capitală, dar şi alte proiecte, precum şi Tomis Mall din Constanţa
 

 
Carlyle Finance SRL, persoane juridică cu sediul social în satul Petreşti, comuna Corbeanca, judeţul Ilfov, prin reprezentanții legali constănțeanca Daiana-Maria Voicu şi Tudor Ștefan Firea, în calitate de asociaţi, au luat mai multe decizii importante.
 
Astfel, fiul vitreg al Gabrielei Firea (n.r. rezultat din căsătoria cu Răsvan Firea), Tudor-Ștefan, a cesionat societăţii Carlyle Finance SRL 2.400 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare şi în valoare totală de 24.000 lei, reprezentând 50% din capitalul total al societăţii, pe care acesta le deţinea în calitate de asociat.
 
Ca urmare a cesiunii, capitalul total al societăţii, în valoare de 48.000 lei, divizat în 4.800 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 100% capitalul total al societăţii, va fi deţinut de către asociatul unic după cum urmează: Carlyle Finance SRL deţine un număr de 4.800 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 48.000 lei, reprezentând 100% capitalul social.

Începând cu data semnării prezentei Hotărâri a Adunării Generale a Asociaţilor, organul suprem de conducere al societăţii Carlyle Finance SRL va fi asociatul unic.
 
Actul constitutiv al societății a fost modificat conform celor de mai sus, celelalte prevederi rămânând neschimbate.
 
Prezenta hotărâre a Adunării Generale a Asociaţilor a SRL-ului fost încheiată în luna iunie a.c. și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3.406 din data de 11.08.2022.
 
Anul trecut, presa central titra că fostul primar general al Capitalei, actul demnitar la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea este asociată al unei firme care activează în domeniul imobiliarelor împreună cu Tudor Ștefan în “Tudor Imob SRL”.
 
Daiana Voicu este unul dintre cei mai mari brokeri imobiliari, fost manager la Willbrook Internațional, firma care a ridicat Cathedral Plaza din Capitală dar şi alte proiecte precum şi Tomis Mall din Constanţa. 

Voicu a plecat între timp de la conducerea Wilbrook Internațional în 2011 când a a preluat leadership-ul grupului de firme Carlyle.

foto: Facebook/DaianaVoicu
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii