Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Societatea Vidovival SRL anunță schimbări semnificative în structura de conducere

ro

30 Mar, 2024 10:46 419 Marime text





Societatea Vidovival SRL a anunțat o modificare semnificativă în ceea ce privește structura sa de conducere. Decizia nr. 1/19.02.2024, încheiată și semnată de asociatul Capră Vasile Cristian, a stabilit numirea a trei noi administratori cu puteri restrânse pentru departamentul de transport persoane.

Este vorba despre Capră Dorela-Elvira, domiciliată în Constanţa, Marin Teodor-Sergiu, domiciliat în Constanţa, şi Ciumacenco Paul, domiciliat în Constanţa.

Potrivit documentului, se modifică articolul 11 din Actul Constitutiv, care se va citi astfel:

Societatea va fi administrată pe o perioadă de 50 ani, cu puteri depline, de către asociatul Capră Vasile Cristian şi pe o perioadă de 10 ani cu puteri restrânse pentru departament transport persoane de Capră Dorela-Elvira, Marin Teodor-Sergiu şi Ciumacenco Paul.

Asociatul Capră Vasile Cristian are puteri de administrare şi reprezentare depline.

Capră Dorela-Elvira, Marin Teodor-Sergiu şi Ciumacenco Paul au puteri de administrare retrase, fără răspundere faţă de operaţiunile societăţii, putând reprezenta şi administra societatea numai împreună cu asociatul şi administratorul Capră Vasile Cristian.

Răspunderea totală pentru orice operaţiune a societăţii revine administratorului cu puteri depline Capră Vasile Cristian.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1483 din data de 25 martie 2024.



Despre Vidovival SRL

Vidovival SRL din Constanța, a fost înființată la data de 16.12.2022 și are ca obiect principal de activitate codulCAEN 4939 - Alte transporturi terestre de calatori n.c.a, porivit termene.ro.

Pentru anul 2022, firma a înregistrat o pierdere de -804 lei la un număr de un angajat.

Administratorul cu puteri depline este Capră Vasile Cristian.

Capră Dorela-Elvira, Marin Teodor-Sergiu şi Ciumacenco Paul au puteri de administrare retrase, fără răspundere faţă de operaţiunile societăţii, putând reprezenta şi administra societatea numai împreună cu asociatul şi administratorul Capră Vasile Cristian.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:



Licitații Constanța
CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, un nou contract subsecvent pentru revopsire tabliere metalice (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii