Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Tulcea Mandatul administratorului SC Ben Ari Negev Industrial SRL, Marian-Vlad Aramă, a fost prelungit

ro

20 Mar, 2024 10:41 397 Marime text
  • Marian-Vlad Aramă va rămâne administatorul Ben Ari Negev Industrial SRL încă un an.
  • Ben Ari Negev Industrial SRL este controlată de Nouconst MS SRL.
 
Nouconst MS SRL, reprezentată legal prin administrator unic,  Sârbu Marin, în calitate de asociat unic al Ben Ari Negev Industrial SRL a aprobat unele decizii importante.
 
Astfel, s-a decis prelungirea mandatului administratorului unic al societăţii, Marian-Vlad Aramă, pentru o nouă durată de timp de un an, şi anume cu începere de la data de 06.03.2024 şi până la data de 05.03.2025.
 
Stoian Marian a fost împuternicit să depună prezenta Hotărâre la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea înregistrării sale şi pentru a efectua formalităţile necesare în scopul publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.
 
Prezenta Decizie a fost redactată şi 01.02.2024 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1336 din data de 18 martie 2024.
 

Despre Ben Ari Negev Industrial SRL

 
Înființată în anul 2006, Ben Ari Negev Industrial SRL are sediul social pe strada Closca, nr. 1 din Isaccea, Județul Tulcea și se ocupă de extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei.
 
Dinanul 2007, societatea a obținut, prin negociere directă, 5 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:  C.N.C.F. CFR SA - Sucursala Regionala CF Constanța - Unitate Operațională și Administratia Bazinală de Apa Dobrogea Litoral.
 
În anul 2022, societatea cu 13 salariați a raportat o cifră de afaceri de 19.887.342 lei și un profit de 13.858.658 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme Constanța: Nicolae Bucovală își deschide o firmă nouă!

Firme Constanța: O nouă societate deschisă de două firme din țară. Iată despre ce e vorba
 
Firme Constanța: O nouă firmă de construcții deschisă în comuna Săcele. Iată cine o conduce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii