Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O nouă societate deschisă de două firme din țară. Iată despre ce e vorba

ro

18 Mar, 2024 19:37 677 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • În Monitorul Oficial al României, la data de 12 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către două firme din București și județul Galați.
     
În Monitorul Oficial al României, la data de 12 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către două firme din București și județul Galați.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Naratix SRL. Sediul social este în satul Lazu, comuna Agigea, Strada Dragoș Vodă, nr. 30, județul Constanța, iar capitalul social este de 400 lei, integral vărsat, total părți sociale: 40 a câte 10 lei fiecare. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe.
 
Fondatori sunt Sebdkao SRL, cu sediul social în București, sectorul 5 și Webifactory SRL, cu sediul social în județul Galați, satul Barcea, comuna Barcea, iar administratori sunt Avram Cristian Ionuț, cu domiciliul în județul Galați, satul Barcea, comuna Barcea, Orășanu Nicoleta-Alina, cu domiciliul în București, sectorul 5, Drenea Marius-Ionuț, cu domiciliul în județul Constanța, municipiul constanța. Reprezentanți asociați persoane juridice sunt Drenea Marius-Ionuț, Avram Cristian Ionuț și Orășanu Nicoleta-Alina.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Firme Constanța: O nouă firmă de construcții deschisă în comuna Săcele. Iată cine o conduce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii