Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Predare de ștafetă. Nepotul afaceristului a preluat moștenirea de suflet lăsată de Corneliu Idu

ro

21 Aug, 2023 18:00 8358 Marime text
  • Văduva afaceristului Corneliu Idu s-a retras din calitatea de asociat al Tenis Club Idu SRL
  • Înființată în anul 1991, societatea are sediul în Mamaia, Tenis Club Sen
  • Ștefana Idu, asociat unic al Tenis Club Idu SRL a decis în luna iulie a.c. cooptarea în societate în calitate de asociat a lui Corneliu-Răzvan Idu prin cesiunea la valoarea nominală a celor 21 părţi sociale
  • Corneliu-Răzvan Idu este nepotul omului de afaceri din Constanța, Corneliu Idu, trecut în neființă la începutul lunii decembrie 2020 în urma infectării cu coronavirus
  • În 2022, Tenis Club Idu SRL  a avut o cifră de afaceri de  759.569 lei, pierdere netă de 346.761 lei și 8 angajați  
 
 
 
 
Văduva afaceristului Corneliu Idu s-a retras din calitatea de asociat al Tenis Club Idu SRL.
 
Înființată în anul 1991, societatea are sediul în Mamaia, Tenis Club Sen. Capitalul social subscris de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale.
 
Ștefana Idu, asociat unic al Tenis Club Idu SRL a decis în luna iulie a.c. cooptarea în societate în calitate de asociat a lui Corneliu-Răzvan Idu prin cesiunea la valoarea nominală a celor 21 părţi sociale, în valoarea totală de 210 lei, către noul asociat. Cesionarul a achitat preţul cesiunii, respectiv suma de 210 lei către cedentă.
 
Cesiunea s-a făcut cu respectarea dispoziţiilor art. 202 alin. 2 din Legea nr. 31/1990, actualizată.
 
Ștefan Idu a mai luat decizii și cu privire la
modificarea duratei durata societăţii din nelimitată în nedeterminată și a închis punctul de lucru din stațiunea Mamaia (n.r.magazin comercializare articole sportive și bar zi, birou, activităţi de organizare jocuri sportive (n.r. tenis).
 
Totodată au fost operate modificări în ceea ce privește durata mandatului administratorului societăţii. Astfel, Alina Idu are un mandat de 50 ani. Acesta mai fgurează și în Sere Râmnicu de Jos SRL.
 
Decizia asociatului unic, Ștefania Idu a fost luată în data de 17.07.2023 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 3.649 din data de 17 august 2023.
 
În 2022, Tenis Club Idu SRL  a avut o cifră de afaceri de
759.569 lei, pierdere netă de 346.761 lei și 8 angajați după 30 de ani de activitate.
 
Corneliu-Răzvan Idu este nepotul omului de afaceri din Constanța, Corneliu Idu, trecut în neființă la începutul lunii decembrie 2020 în urma infectării cu coronavirus.
 
Idu a dezvoltat unul dintre cele mai mari cluburi de tenis din România – Tenis Club Idu – şi a susţinut parcursul profesional al Simonei Halep în perioada junioratului (până la vârsta de 16 ani).
 
Născut în anul 1950, în județul Constanța, Corneliu Idu era cunoscut drept unul dintre milionarii județului de pe malul mării.
 
După decesul acestuia, acțiunile la compania Octogon Gas & Logistics au fost preluate de fiul său, Corneliu Bogdan Iud, unic moștenitor. Conform termene.ro, Corneliu-Bogdan Idu, unul dintre asociați, mai apare în: Ametist Euro SRL, Shellharbour Operations SA, Idu Shipping & Services SRL, Octogon Gas & Logistics SRL, Octogon Shipping & Services SRL, Comvex SA și Bulk Project SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Restaurantul de la baza sportivă Tenis Club Idu din Mamaia va fi extins
 
Schimbări în compania Octogon Gas & Logistics! Cine a preluat moștenirea lăsată de omul de afaceri Corneliu Idu
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii