Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Modificări în Eatalia Autentica SRL. Două dintre asociate investesc alături de Valentin Camboianu în cartierul Tomis PLUS

ro

19 Aug, 2023 16:37 1495 Marime text
  • Asociatele societății Eatalia Autentica SRL, Aurelia Halep și Maria Camboianu au adoptat o decizie de cesiune a părților sociale, cooptând în firmă pe Gabriela Vanda Enache
  • În iunie 2022 fosta Nuva Clinique SRL devenea Eatalia Autentica SRL
  • În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 500.242 lei, profit de 92.498 lei și 4 angajați, potrivit www.termene.ro
  • Aurelia Halep care este soția vărului tenismenei Simona Halep și alături de Maria și Valentin Camboianu este asociată și în Natural Sistem SRL, firmă care construiește un bloc cu 7 etaje în Constanța
  • Halep mai este asociată și în Bounce Entertainment SRL iar Maria și Valentin Camboianu mai figurează în Val&Co Invest SRL


Asociatele societății Eatalia Autentica SRL, Aurelia Halep și Maria Camboianu au adoptat o decizie de cesiune a părților sociale, potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 3.620 din data de 16 august 2023.
Astfel, asociata Aurelia Halep care este soția vărului tenismenei Simona Halep a decis să cesioneze la valoarea nominală, 4 din cele 11 părţi sociale deţinute în societate către Gabriela Vanda Enache cu domiciliul în Constanța care devine astfel asociat.
La rândul său și asociata Maria Camboianu a cesionat la valoarea nominală 2 din cele 9 părţi sociale deţinute către Gabriela Vanda Enache care majorează la rândul său capitalul social cu suma de 10 lei.
Urmare a cesionării şi a majorării, capitalul social în valoare de 210 lei al societății este împărţit în mod egal între cele trei asociate, fiecare având 7 părți sociale cu valoare nominală de 10 lei şi valoare totală de 70 lei.


Totodată, mandatul administratorului Aurelia Halep a fost prelungit până în 2083.


Cesiunile s-a făcut conform prevederilor art. 202 alin. (2)din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată.

 

Despre Eatalia Autentica SRL, fosta Nuva Clinique SRL

 

Compania a fost înființată în 2018 și are sediul social pe Aleea Universității nr.6 în Constanța. Obiectul de activitate era asistență spitalicească. Pe 3 iunie 2022 firma și-a schimbat denumirea din Nuva Clinique SRL în Eatalia Autentica SRL.


În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 500.242 lei, profit de 92.498 lei și 4 angajați, potrivit www.termene.ro.


Compania nu figurează cu contracte din achiziții publice.

 

Halep şi Camboianu, asociate și în Natural Sistem SRL, firmă care construiește un bloc cu 7 etaje în Constanța

Înfiinţată în anul 2013, Natural Sistem SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 330 de lei, integral vărsat, este compus din 33 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Camboianu Valentin, cu 33,34% din capitalul social, Halep Aurelia, cu 33,33% din capitalul social, şi Camboianu Maria, cu 33,33% din capitalul social.

Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Camboianu Valentin.


Compania a primit de la Primăria Constanța anul acesta autorizație de construire pentru un bloc de 7 etaje, pe strada Budapesta nr. 1.

Conform Autorizației de Construire nr. 258 din data de 16 martie 2023, Natural Sistem SRL, prin Valentin Camboianu va construe un imobil S+P+5E+6E-7E retrase cu funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 24 de luni, investiția urmând a fi realizată pe strada Budapesta nr. 1.

Reamintim că prin CU 2223/22.07.2021, eliberat de municipalitate pentru Natural Sistem SRL, prin Camboianu Valentin, se dorește construirea unui imobil S+P+5E+6E,7E retrase cu funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Strada nu este precizată în documentația publicată de primărie, însă avem următoarea localizare - Parcela VN372/1+VN372/2-LOT 1+VN372/2-LOT 2+VN372.

În 2019, Natural Sistem SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru imobilul ridicat pe strada Madrid (DE 599) nr. 52A din municipiul Constanţa. În acest sens, a fost depus la Agenţia de Mediu proiectul „Supraetajare cu un etaj în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii autorizată cu Autorizaţia de construire nr. 9/03.01.2019 - «Construire imobil locuinţe colective P+6e, împrejmuire teren organizare de şantier», conform Legii nr. 50/1991. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.
 

Halep Aurelia mai este asociată și în Eatalia Autentica SRL și în Bounce Entertainment SRL ( n.r.firmă nou înființată potrivit Monitorului Oficial unde a fost publicat un extras al încheierii nr. 18518/21.07.2023 prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea SRL-ului cu sediul în Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 60. Fondatorii sunt Aurelia și Nicolae Halep) iar Maria Camboianu apare în Val&Co Invest SRL și în Eatalia Autentica SRL iar Valentin Camboianu mai apare în firma Val&Co Invest SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Autorizație de construire pentru un bloc de 7 etaje, la Constanța!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii