Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

ro

11 Feb, 2024 17:00 919 Marime text
  • Asociatul unic al Cinemax SRL, Gherghina Peter a decis pe 21.12.2023, cooptarea în societate a lui Dumitru Vlăescu și Daniel Vlăescu
  • Urmare a cooptării, fostul asociat unic s-a retras din societate prin cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 25 părţi sociale, către Dumitru Vlăescu și al altor 25 părţi sociale către Daniel Vlăescu
  • Dumitru Vlăescu este fostul şef al RADEF Constanţa, iar fiul său, Daniel a fost director executiv în Direcția generală gestionare servicii publice, Direcția gestionare, îndrumare și sprijin comunitar, care în aprilie anul 2023 și-a cerut suspendarea raporturilor de muncă pentru 24 de luni, după demisia din fostului city-manager al municipiului, Felicia Ovanesian
  • Reamintim, familia Vlăescu și-a cesionat părțile sociale din firmă Cinemax SRL lui Petre Gherghina, în urmă cu doi ani, potrivit Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr.1803 din data de 29.04.2022
  • Pentru anul 2022, compania a raportat cifră de afaceri de 2.581.123  lei, profit de 980.132 lei și un singur angajat

 
Asociatul unic al Cinemax SRL, Gherghina Peter a decis pe 21.12.2023, cooptarea în societate a lui Dumitru Vlăescu și Daniel Vlăescu.
Urmare a cooptării, fostul asociat unic s-a retras din societate prin cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 25 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 250 lei, la preţul de 250 lei, către Dumitru Vlăescu şi prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 25 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 250 lei, la preţul de 250 lei, către Daniel Vlăescu.
 
Cesionarii au preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natura, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control. Menţionăm că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 500 lei, fiind împărţit într-un număr de 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel: Daniel Vlăescu - 25 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 250 lei, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50% și Dumitru Vlăescu  - 25 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 250 lei, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%.

Cei doi au devenit și administratori ai societății pe o perioadă de 60 de ani, după revocarea din funcţia de administrator a lui Gherghina Peter.
Administratorii îşi exercită puterile împreună sau separate, potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 639 din 7 februarie 2024.
 
Dumitru Vlăescu este fostul şef al RADEF Constanţa, iar fiul său, Daniel a fost director executiv în Direcția generală gestionare servicii publice, Direcția gestionare, îndrumare și sprijin comunitar, care în aprilie anul 2023 și-a cerut suspendarea raporturilor de muncă pentru 24 de luni, după demisia din fostului city-manager al municipiului, Felicia Ovanesian.
 
Reamintim, familia Vlăescu și-a cesionat părțile sociale din firmă Cinemax SRL lui Petre Gherghina, în urmă cu doi ani, potrivit Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr.1803 din data de 29.04.2022


Despre Cinemax SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2003, are sediul în Strada Orhideelor, Nr. 10, Agigea, Județ Constanța și se ocupă de lucrări rezidențiale și nerezidențiale.

Pentru anul 2022, compania a raportat cifră de afaceri de 2.581.123  lei, profit de 980.132 lei și un singur angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Afaceri Constanța Decizii importante luate de unicul asociat al societății Cinemax SRL!

Și-a suspendat contractul de muncă Un fost director executiv din Primăria Constanța a renunțat la procesul intentat Consiliului Local. Era vizată una dintre organigramele municipalității!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii