Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Decizii importante ale asociaților Glamour Time SRL

ro

07 Aug, 2023 12:59 991 Marime text
Asociații Glamour Time SRL au hotărât în cadrul ședinței AGA din 30 iunie a.c, schimbarea sediului social în municipiul Constanța, strada Alexandru Șteflea nr.16.

Cea mai importantă decizie luată de asociații Robert- Filip Halichidis, Ionel Apostol și Marian-Andrei Gurău, potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 3.424 din data de 1 august a.c. a fost schimbarea obiectului principal din activități de întreținere corporală în activităţi ale centrelor de fitness, precum și prelungirea duratei mandatului de administrator pentru o perioadă de 50 de ani.

Totodată a fost modificată durata de funcţionare a societăţii ca fiind „nedeterminată" și s-au actualizat datele de identificare ale asociaţilor și a actului constitutiv.

În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 297.543 lei, profit de 57.672 lei la un număr mediu de 2 angajați, potrivit www.termene.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii