Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Austria, în misiune economică în Portul Constanța

ro

05 Oct, 2021 15:52 1675 Marime text
  • La sediul CN APM SA au fost prezentate oportunitățile oferite de porturile maritime românești, investițiile în infrastructură în derulare și în perspectivă.
Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București, împreună cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, a organizat în portul Constanța o misiune economică la care au participat 11 firme austriece din domeniul transportului, industriei, construcțiilor și prelucrarea lemnului.

Directorul general al CN APM SA Constanța, Florin Goidea, i-a întâmpinat pe oamenii de afaceri austrieci și i-a asigurat de deschiderea porturilor maritime românești spre business și colaborare în domeniile de interes comun.

Scopul acestei misiuni este de a contura firmelor participante o vedere de ansamblu asupra importanței României ca centru logistic și de a facilita firmelor austriece participante găsirea de parteneri locali de afaceri, a declarat Gerd Bommer, consilierul comercial al Ambasadei Austriei la București.

La sediul CN APM SA au fost prezentate oportunitățile oferite de porturile maritime românești, investițiile în infrastructură în derulare și în perspectivă.

Președintele Constanța Port Business Association, Viorel Panait, a reflectat activitatea asociației și a operatorilor portuari, axându-se pe planurile de dezvoltare ale acestora.

Sursă foto: Facebook.com / Constanta Port 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii