Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Structura capitalului social al Endless Sun Power SRL, modificată

ro

15 Feb, 2024 17:00 657 Marime text
  • Asociatul unic al societăţii Endless Sun Power SRL din Constanța, Shikun and Binui Energy Romania SRL, a decis majorarea capitalului social.
  • Astfel Endless Sun Power SRL va avea un capital social de 210 RON, împărţit în 21 de părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 RON.
 
Shikun and Binui Energy Romania SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Lainici nr. 44-46, reprezentată prin Yoval Skornik, în calitate de administrator („Asociatul Unic"), deţinând 100% capitalul social al societăţii Endless Sun Power SRL, o societate cu sediul social în municipiul Constanţa, Bd. Mamaia nr. 175, a aprobat mai multe decizii pe data de 13 decembrie 2023.
 
Astfel, s-a aprobat majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 10 RON, respectiv de la valoarea actuală de 200 RON la valoarea de 210 RON, prin emisiunea unei părţi sociale noi („Partea Socială Nouă") ce va fi subscrisă de către Asociatul unic în schimbul unui preţ de 198.896 RON, din care 10 RON reprezintă valoarea nominală a Părţii Sociale Noi, iar 198.886 RON reprezintă prima de emisiune.
 
Asociatul unic plăteşte întregul preţ de subscriere pentru Partea Socială Nouă în euro, respectiv suma de 40.000 euro, prin conversia creanţelor certe, lichide şi exigibile la data de 12 decembrie 2023 deţinute de Asociatul unic faţă de Societate.

 
Din aceste modificări rezultă următoarele creanțe:
 
  • creanţa în valoare de 10.000 euro, reprezentând capitalul datorat conform contractului de împrumut din data de 20 septembrie 2022, astfel cum a fost modificat prin actul adiţional din data de 11 decembrie 2023;
  • creanţa în valoare de 30.000 euro, reprezentând parte din capitalul datorat conform contractului de împrumut din data de 2 noiembrie 2022, astfel cum a fost modificat prin actul adiţional din data de 11 decembrie 2023.
 
Ca urmare a celor de mai sus, capitalul social al Societăţii este egal cu 210 RON şi este împărţit în 21 de părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 RON.
 
Prezenta decizie a fost adoptată pe 13 decembrie 2023 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 710 din data de 12.02.2024.
 

Despre Endless Sun Power SRL

 
 
Înființată în anul 2022, Endless Sun Power SRL are sediul social pe bulevardul Mamaia nr. 175 din Constanța și se ocupă de producția de energie electrică. Shikun And Binui Energy România SRL este asociat unic. Administratorul firmei este Skornik Yoval, cetățean israelian.
 
În anul fiscal 2022, firma cu niciun salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei și un profit net de 959.630 lei.
 
Potrivit termene.ro, firma Shikun And Binui Energy România SRL este asociată în următoarele societăți: Deleni Wind Energy SRL, Deleni Pv Power Plant SRL, Pure Solar Power SRL, Green Energy Vision SRL, Green Energy Planet SRL, Solar Pv Power Plant SRL,  Sun Source Energy SRL, Eco Source Energy SRL și Green Energy Dynamic SRL.
 
La rândul său, Skornik Yoval mai este administrator în: Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL, Deleni Wind Energy SRL, Black Sea Energy SRL, Deleni Pv Power Plant SRL, Pure Solar Power SRL, Green Energy Vision SRL, Green Energy PlanET SRL, Solar Pv Power Plant SRL, Shikun Si Binui Energy România Management SRL, Sun Source Energy SRL, Shikun And Binui Energy România SRL, Eco Source Energy SRLConstanța, Green Energy Dynamic SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:

Firme Constanța: Structura capitalului social al Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL, modificată

Firme Constanța: Sun Source Energy SRL, Pure Solar Power SRL, Solar PV Power Plant SRL și-au majorat capitalul social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii