Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Sun Source Energy SRL Constanța. A fost cooptat un asociat

ro

24 Sep, 2022 16:35 1393 Marime text

 
  • S-a aprobat cesiunea de către Alexandru Aldea către Shikun and Binui Energy Romania SRL a unui număr de 5 părţi sociale ale Sun Source Energy SRL.
 
În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, au fost publicate mai multe hotărâri luate în societatea Sun Source Energy SRL de către Alexandru Aldea (domiciliat în Constanța), asociat unic până atunci, și Shikun and Binui Energy Romania SRL (cu sediul social în București), care a devenit asociat.
 
Societatea Shikun and Binui Energy Romania SRL (reprezentată prin Skornik Yoval, în calitate de administrator) a participat la adunarea în care s-au luat deciziile ca viitor asociat al Sun Source Energy SRL şi invitat al asociatului unic de atunci al societăţii.
 
Alexandru Aldea și Shikun and Binui Energy Romania SRL au hotărât după cum urmează: 
 
1. Se aprobă cesiunea de către Alexandru Aldea către Shikun and Binui Energy Romania SRL a unui număr de 5 părţi sociale ale Sun Source Energy SRL, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare nominală totală de 50 lei, reprezentând 25% din capitalul social al Sun Source Energy SRL, cu efect de la data prezentei decizii.
 
2. Ca urmare a celor de mai sus, structura capitalului social al Societăţii devine următoarea:
- Alexandru Aldea deţine un număr de 15 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare agregată de 150 lei, reprezentând 75% din capitalul social al Sun Source Energy SRL, şi
- Shikun deţine un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare agregată de 50 lei, reprezentând 25% din capitalul social al Sun Source Energy SRL.
3. Asociaţii Sun Source Energy SRL vor participa la pierderile şi beneficiile societăţii proporţional cu participarea acestora la capitalul social al Societăţii.
4. S-a aprobat completarea obiectului secundar de activitate al Sun Source Energy SRL, cu următoarele: „Fabricarea motoarelor, generatoarelor şi transformatoarelor electrice“, „Fabricarea aparatelor de distribuţie şi control al electricităţii“, „Fabricarea altor echipamente electrice“, „Repararea echipamentelor electrice“, „Colectarea; deşeurilor nepericuloase“, „Colectarea deşeurilor periculoase“, „Tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase“, „Dezvoltare (promovare) imobiliară“, „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, „Lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n. c. a“, „Lucrări de pregătire a terenului“, „Lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii“, „Lucrări de instalaţii electrice“, „Alte lucrări de instalaţii pentru construcţii“, „Alte lucrări speciale de construcţii n. c. a“, „Activităţi de consultanţă pentru afaceri management“, „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“, „Activităţi de testări şi analize tehnice“, „Activităţi de design specializat“ și „Ate activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n. c. a“.
 
Despre Sun Source Energy SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 23 septembrie, societatea Sun Source Energy SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Producţia de energie electrică“. Conform sursei citate, în 2021 Sun Source Energy SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 1.921 lei și 0 angajați. Alexandru Aldea îndeplinea și calitatea de administrator. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 
Despre Shikun and Binui Energy Romania SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 23 septembrie, societatea Shikun and Binui Energy Romania SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi ale holdingurilor“. Conform sursei citate, în 2021 Shikun and Binui Energy Romania SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 112 lei și 0 angajați. Asociați în societate sunt Shikun & Binui Energy Europe BV (Olanda) - 90% și Asra WSE Engineering SRL (Constanța) - 10%. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O nouă firmă de energie electrică în Constanța. Cui îi aparține
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii