Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbare de macaz în Sun Source Energy SRL

ro

21 Jun, 2023 00:00 1028 Marime text
  • Alexandru Aldea cesionează părțile sociale către compania din București Shikun and Binui Energy Romania SRL
 
Alexandru Aldea şi Shikun and Binui Energy România - S.R.L., o societate cu răspundere limitată organizată şi funcţionând conform legilor din România, cu sediul social în Bucureşti, strada Lainici nr. 44-46, reprezentată prin Skornik Yoval, în calitate de administrator, în calitate de asociaţi ai Sun Source Energy SRL, deţinând împreună 100% din capitalul social al societăţii, s-au întrunit în ședință.
 
În urma întrunirii, deciziile luate s-au publicat în Monitorul Oficial al României. Așadar au fost luate următoarele hotărâri:
 
„1.Se aprobă cesiunea de către domnul Alexandru Aldea către Shikun, a unui număr de 15 de părţi sociale ale Societăţii, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, şi o valoare nominală totală de 150 RON, reprezentând 75% din capitalul social al Societăţii, cu efect de la data prezentei decizii.
2.Ca urmare a transferului sus-menţionat, Shikun devine asociatul unic al Societăţii şi capitalul social al Societăţii este deţinut integral de către Shikun, care va participa în proporţie de 100% la profiturile şi pierderile Societăţii.
3.Se revocă din poziţia de Administrator al Societăţii Alexandru Aldea, cu efect de la data prezentei decizii şi se aprobă descărcarea acestuia de gestiunea Societăţii realizată până la data prezentei.
4.Se aprobă numirea ca administrator al Societăţii a lui Skornik Yoval, cetăţean israelian, cu un mandat având durata de 5 (cinci) ani”.
 
 

Despre Shikun and Binui Energy Romania SRL

 
Societatea Shikun and Binui Energy Romania SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi ale holdingurilor“. Conform sursei citate, în 2021 Shikun and Binui Energy Romania SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 112 lei și 0 angajați. Asociați în societate sunt Shikun & Binui Energy Europe BV (Olanda) - 90% și Asra WSE Engineering SRL (Constanța) - 10%. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Modificări în firma Sun Source Energy SRL Constanța. A fost cooptat un asociat


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii