Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Midia Green Energy SA. Mandatul membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, prelungit cu două luni

ro

20 Mar, 2024 16:58 583 Marime text
 

 
  • Adresa sediului social al Midia Green Energy SA este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 1.330, din data de 18 martie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 2 a Adunării Generale a Acționarilor societății Midia Green Energy SA, adoptată în ședința ordinară din data de 8 februarie 2024.
 
Astfel, în temeiul prevederilor art. 121 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi prevederilor art. 14 pct. (3) lit. b) din Actul constitutiv al Midia Green Energy SA, s-a hotărât prelungirea cu două luni a duratei mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al firmei, respectiv pentru perioada 9 februarie 2024 – 8 aprilie 2024, care se identifică astfel:
 
- Sinan Mustafa, cu domiciliul în oraşul Năvodari, județul Constanţa;
- Manuela Petronela Stan Olteanu, cu domiciliul în oraşul Voluntari, județul Ilfov;
- Paul Galea, cu domiciliul în municipiul Ploieşti, județul Prahova;
- Sorin Neculae, cu domiciliul în municipiul Braşov, județul Brașov;
- Sabigat Rakhmetov, cetăţean al Republicii Kazahstan, domiciliat în oraşul Astana.

De asemenea, a fost aprobată încheierea actului adiţional la contractul de mandat privind prelungirea cu două luni a duratei mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie în forma propusă de Ministerul Energiei.
 
Totodată, a fost mandatat reprezentantul Ministerului Energiei în Adunarea Generală a Acţionarilor, Ilariana Dinu, pentru a semna actele adiţionale la contractele de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie.
 
Nu în ultimul rând, s-au împuternicit preşedintele Consiliului de Administraţie şi secretarul tehnic pentru a semna hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor şi pentru a îndeplini toate şi oricare dintre formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârii adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, precum şi pentru implementarea acesteia. Persoanele împuternicite pot delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
Despre Midia Green Energy SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 20 martie 2024, firma Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.
 
Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei (cu 56.57503%) și KMG International NV (cu 43.42497%).

Calitatea de administratori o dețin Paul Galea, Sinan Mustafa, Sorin Neculae, Sabigat Rakhmetov și Manuela Petronela Stan Olteanu.

Pentru 2022, Midia Green Energy SA a raportat o cifră de afaceri de 3.786.876 lei, un profit de 840.673 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 15.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Midia Green Energy SA. Cine sunt cei cinci membri provizorii în Consiliul de Administrație
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii