Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Midia Green Energy SA. Cine sunt cei cinci membri provizorii în Consiliul de Administrație

ro

24 Oct, 2023 15:53 1126 Marime text
 
 
  • Obiectul de activitate al Midia Green Energy SA este „Producția de energie electrică“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.592, din data de 16 octombrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 5/2023 a adunării generale a acţionarilor Midia Green Energy SA, adoptată în şedinţa ordinară din data de 7 septembrie 2023.
 
În temeiul prevederilor art. 121, art. 111 alin. (2), lit. b), din Legea societăţilor nr. 31/1990 republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi prevederilor art. 14 alin. (3) lit. b) din Actul Constitutiv al Societăţii Midia Green Energy SA, hotărăşte:
 
Art. 1. Se revocă cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie al Midia Green Energy SA, ca urmare a expirării mandatelor.
 
Art. 2. Se aleg cinci membri provizorii în cadrul Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA, ca urmare a vacantării poziţiilor de administratori conform Art. 1:
 
- Sinan Mustafa, cu domiciliul în oraşul Năvodari, județul Constanţa;
- Manuela Petronela Stan Olteanu, cu domiciliul în oraşul Voluntari, județul Ilfov;
- Paul Galea, cu domiciliul în municpiul Ploieşti, județul Prahova;
- Sorin Neculae, cu domiciliul în municipiul Braşov, județul Brașov;
- Sabigat Rakhmetov, cetăţean al Republicii Kazahstan, domiciliat în oraşul Astana.
 
Art. 3. Se stabileşte durata mandatului membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA, aleşi la Art. 2, pe o perioadă de cinci luni, începând cu data de 09.09.2023 şi până în data de 08.02.2024, sau până la finalizarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie conform OUG nr. 109/2011.
 
Art. 4. Se stabileşte indemnizaţia fixă brută lunară a membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA aleşi la Art. 2, ca fiind egală cu de 1,3 ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.
 
Art. 5. Se aprobă încheierea contractului de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA aleşi la Art. 2., în forma propusă de Ministerul Energiei.
 
Art. 6. Se împuterniceşte reprezentantul Ministerului Energiei în Adunarea Generală a Acţionarilor, doamna Iulia Mihaela Tănăsescu pentru a semna contractele de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie al Societăţii Midia Green Energy SA aleşi la Art. 2.
 
Art. 7. Se împuternicesc Preşedintele Consiliului de Administraţie şi secretarul tehnic pentru a semna hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor şi pentru a îndeplini toate şi oricare dintre formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârii adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, precum şi pentru implementarea acesteia Persoanele împuternicite pot delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
Despre Midia Green Energy SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 24 octombrie 2023, firma Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este în Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul de activitate este „Producția de energie electrică“.
 
Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei (cu 56.57503%) și KMG International NV (cu 43.42497%). Administratori: Paul Galea, Sinan Mustafa, Sorin Neculae, Sabigat Rakhmetov și Manuela Petronela Stan Olteanu. 
 
În 2022, Midia Green Energy SA a avut o cifră de afaceri de 3.786.876 lei, un profit de 840.673 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 15.
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Midia Green Energy SA are un nou Consiliu de Administraţie!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii