Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Mandatul de administrator al lui Cătălin Nicușor Dima în Argus Trans SRL a fost prelungit. La cât se ridică remunerația

ro

31 Dec, 2023 11:57 1002 Marime text


Argus SA, reprezentată legal prin Director General Radu Dorel, în calitate de asociat unic al Argus Trans SRL, a decis prelungirea până la data de 30.06.2024 a mandatului administratorului Argus Trans SRL, Cătălin Nicușor Dima.
 
Argus SA a aprobat și cuantumul remunerației lunare nete a administratorului Argus Trans SRL, acesta fiind de 1.000 de lei.
 
Aprobarea formei contractului de administrare care va fi perfectat de Argus Trans SRL va avea aceeași formă cu cel încheiat la data de 13.10.2021.
 
Dorel Radu a fost împuternicit să semnze decizia asociatului unic al Argus Trans SRL și contractul de mandat în forma atașată prezentei decizii.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 5721 din data de 22 decembrie 2023.
 
Despre Argus Trans SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 31 decembrie 2023, Argus Trans SRL are sediul în Constanța, obiectul de activitate este „transporturi rutiere de mărfuri” și funcționează din anul 2003.
 
Asociatul, Argus SA apare și în Comcereal SA, Aliment Murfatlar SRL și Eco – Rom Ambalaje SA (radiată).
 
Conform termene.ro, Argus Trans SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei, o pierdere de peste 100.000 de lei și patru angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii