Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociat și administrator nou într-o societate din Valu lui Traian

ro

16 Nov, 2023 17:00 1063 Marime text
  • Asociatul firmei Rio Europe Wind SRL, Radu – Constantin Ion a cooptat-o pe Maria Ion în societate, care deține funcția de asociat și de administrator
  • Potrivit termene.ro, firma a fost fondată în anul 2021, obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice” și sediul este pe strada Calea Dobrogei nr. 140A, Valu lui Traian, județul Constanța
 
Asociatul firmei Rio Europe Wind SRL, Radu – Constantin Ion a cooptat-o pe Maria Ion în societate, care deține funcția de asociat și de administrator.
 
În urma cooptării, capitalul social al Rio Europe Wind SRL arată astfel: Radu – Constantin Ion deține 2 lei, reprezentând două părți sociale și 20% participare la profit și pierdere, iar Maria Ion deține 8 lei, reprezentând 8 părți sociale și 80% poarticipare la profit și pierdere.
 
Participarea la profit și pierdere este proporțională cu capitalul social deținut.
 
S-a renunțat la vechiul obiect secundar de activitate, iar cel nou cuprinde următoarele activități: 4322 – lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat; 4329 – alte lucrări de instalații pentru construcții; 4399 – alte lucrări speciale de construcții n.c.a.; 7711 – activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare, excepție leasing.
 
Decizia a fost redactată pe 17 octombrie 2023 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 4996 din data de 9 noiembrie 2023.
 
Despre Rio Europe Wind SRL
 
Potrivit termene.ro, firma a fost fondată în anul 2021, obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice” și sediul este pe strada Calea Dobrogei nr. 140A, Valu lui Traian, județul Constanța.
 
În 2022, cifra de afaceri a Rio Europe Wind SRL a fost de 182.642 de lei, profitul a fost 113.767 de lei și media de salariați a fost egală cu 1.
 
Radu Constantin Ion și Maria Ion sunt atât asociați, cât și administratori.
 
Firma nu are adjudecate contracte publice sau achiziții directe, conform termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
   
 
Citește și:
Firme Constanța Schimbări majore în conducerea Darian Pizza Happy SRL. Asociatul unic aduce doi cetățeni din Nigeria în societate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii