Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul "Barbie" a stabilit miercuri un nou record de nominalizări!

ro

13 Dec, 2023 19:55 829 Marime text
Filmul "Barbie", regizat de Greta Gerwig, a stabilit miercuri un nou record de nominalizări în istoria de 29 de ani a galei Critics Choice Awards şi va concura la 18 categorii de premii, informează revista Variety.

Precedentul record a constat în 14 nominalizări şi era deţinut împreună de filmele "Evertything Everywhere All at Once" şi "The Shape of Water".

Pe lângă nominalizarea primită la categoria "cel mai bun film", lungmetrajul "Barbie" va concura, printre altele, la categorii precum "cea mai bună regie" (Greta Gerwig), "cea mai bună actriţă în rol principal" (Margot Robbie), "cel mai bun actor în rol secundar" (Ryan Gosling), "cea mai bună actriţă în rol secundar" (America Ferrera) şi "cel mai bun cântec original" ("Dance the Night", "I'm Just Ken" şi "What Was I Made For?").

"Oppenheimer", de Christopher Nolan, şi "Poor Things", de Yorgos Lanthimos, au primit fiecare 13 nominalizări, împărţind locul al doilea în clasamentul filmelor cu cele mai multe nominalizări primite în acest an la premiile Critics Choice.


foto: captură Youtube/  Warner Bros. Pictures


Sursa: Agerpres.ro 



Citește și:

Blockbusterul estival "Barbie" și drama istorică "Oppenheimer", în fruntea listei cu producţii candidate la Globurile de Aur de la Hollywood
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii