Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile se reunesc la Vox, tinerii la Dunărea, Blaga şi MRU, speakeri Democrat liberalii pregătesc şcolile de vară...toamna

ro

07 Sep, 2012 01:00 2432 Marime text

bpjpdl-GigiChiru.jpgDemocrat-liberalii constănţeni s-au reunit ieri după-amiază în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean. Tema întâlnirii pregătirea Şcolilor de vară ale organizaţiilor de femei, respectiv de tineret. „Pregătim şcolile de vară, care se vor desfăşura în perioada 13-16 septembrie pe litoral. Femeile se vor reuni la Complexul Vox Maris iar tinerii ca şi anul trecut la Complexul Dunărea din Eforie Nord", a precizat liderul organizaţiei locale a PDL, Christian Gigi Chiru.

bpjpdl-tineripdl.jpgAnul trecut, tinerii PDL s-au distrat în acelaşi complex din Eforie Nord, departe de ochii presei, pe marginea unei piscine, păziţi de bodyguarzi care nu permiteau nimănui accesul în interior. În 2011, şcoala de vară a tineretului democrat-liberal s-a desfăşurat sub sloganul „Smart & Right". Acesta a fost inscripţionat pe tricourile participanţilor cu verde şi albastru şi nu cu portocaliu, culoarea oficială a principalului. Chiar dacă tinerii democrat-liberali s-au reunit la Eforie Nord sub culorile verde şi albastru, o pisică portocalie a ţinut să le reamintească acestora culoarea cu care au câştigat precedentele alegeri. Felina şi-a făcut siesta pe un scaun alăturat celui ocupat de fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Dacă anul trecut tinerii au primit sfaturi de la conducătorii ţării, pe atunci PDL fiind la guvernare, acum, cel mai probabil, mesajele politicienilor democraţi vor fi îndreptate împotriva actualilor guvernanţi de la USL. Preşedintele organizaţiei de tineret a PDL este naşul cuplului Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, Răzvan Mustea Şerban. De la Şcoala de vară a OT-PDL din acest an n-ar trebui să lipsească Vasile Blaga, preşedinte PDL, şi în special Mihai Răzvan Ungureanu, mai ales că liderii tineretului democrat, Răzvan Mustea Şerban şi Alexandru Nazare, au fost miniştri sub conducerea MRU, pentru câteva luni, la începutul acestui an.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii