Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femei echipate necorespunzător, recuperate de salvamontişti de pe traseul Babele - Crucea Eroilor. Una dintre ele a rămas fără încălţăminte

ro

27 Apr, 2022 18:29 1170 Marime text
O femeie de 46 de ani era echipată cu "ghetuţe de stradă" FOTO Salvamont BușteniDouă femei au fost recuperate, miercuri, 27 aprilie, de salvamontişti de pe traseul Babele - Crucea Eroilor, după ce una dintre ele a rămas fără încălţăminte şi a mers desculţă prin zăpadă, iar cealaltă a suferit o epuizare fizică, ea purtând pantofi sport de vară, în condiţiile în care zăpada pe alocuri depăşeşte un metru.



Potrivit Salvamont Buşteni, iarna pe munte nu a trecut, iar pe traseul Babele - Crucea Eroilor, unde au avut loc cele două intervenţii, zăpada măsoară pe alocuri peste un metru.


O femeie de 46 de ani care era echipată cu "ghetuţe de stradă" a rămas desculţă în zăpadă pe acest traseu, după ce talpa i-a căzut, fiind nevoită să se deplaseze în ciorapi. "A mers în ciorapi, până i-au îngheţat picioarele şi, când nu a mai putut, a sunat după ajutor", se arată pe pagina de Facebook a Salvamont Buşteni.



O altă femeie, tot de 46 de ani, a suferit o epuizare fizică pe acelaşi traseu. "Aceasta intenţiona să ajungă la Cruce cu fiul ei, dar erau încălţaţi cu pantofi sport de vară", precizează Salvamont Buşteni.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii