Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:53 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Cristian Burcin, fostul director adjunct al DJST Constanţa, şi-a făcut restaurant în peninsulă

ro

10 Jun, 2015 00:00 2448 Marime text
Fostul director coordonator adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa şi fostul reprezentant al Administraţiei Fondului pentru Mediu în teritoriu, Felix Cristian Burcin, a devenit om de afaceri.

Potrivit unui anunţ public, societatea Zebrano Events SRL, în care Felix Cristian Burcin deţine şapte părţi sociale, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţie de mediu pentru un restaurant, amplasat în Constanţa, pe strada Sulmona nr. 9. „Am închiriat, prin SC Zebrano Events SRL, un spaţiu, pe data de 1 martie. Au fost făcute unele renovări, de aceea am solicitat autorizaţie de mediu. Restaurantul se va numi Zebrano şi va avea specific internaţional“, a declarat Felix Cristian Burcin. Acesta ne-a mai spus că din anul 2011 nu mai deţine nicio funcţie publică.

Din datele Registrului Comerţului

Înregistrată în anul 2015, SC Zebrano Events SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 9 iunie 2015, firma are un capital social subscris de 210 lei, integral vărsat, compus din 21 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în societate sunt: Felix Cristian Burcin, născut pe 3.05.1973, în Constanţa, care deţine şapte parţi sociale (33,334% din capitalul social), şi Dorin Nicolae Doiciu, născut pe 30.11.1973, în Constanţa, ce deţine 14 părţi sociale (66,666% din capitalul social). Ambii asociaţi sunt şi administratori ai societăţii. Activitatea societăţii se referă la „restaurante“. Din Registrul Comerţului mai aflăm că Felix Cristian Burcin a mai fost asociat în societăţile Marybur Holding SRL şi Bell Shipping Co SRL, ambele radiate. La rândul său, Dorin Nicolae Doiciu este asociat în Deo Dez D & G SRL, dar şi în D.D.N.-Video Impex SRL, în prezent radiată.

Ti-a placut articolul?

Comentarii