Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără număr de la Primăria Constanța! Alte trei milioane de lei pentru Luxten Lighting Company SA pentru lucrări la sistemul de iluminat (document)

ro

01 Jan, 2020 00:00 3666 Marime text


Pe final de an, Primăria Constanța a atribuit un nou contract de execuție lucrări privind achiziția lucrărilor de reparații pentru menținerea, inclusiv întreținerea sistemului de iluminat public din municipiul Constanța.
 
Valoarea contractului este de la aproape 3 milioane de lei (vezi secțiunea “Documente”).
 
Municipalitatea a argumentat necesitatea încheierii acestui contract prin crearea unor condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţii populaţiei, pentru scăderea accidentelor rutiere, scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor şi ţinând cont de sesizările primite de la cetăţenii municipiului Constanţa.
 
Câștigătoarea contractului este aceeași societate Luxten Lighting Company SA, abonată deja la contractele de iluminat public sau de sărbători în municipiul Constanța.
 

Luxten Lighting Company SA în datele ONRC

 
Potrivit Registrului Comerțului, acționarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu și Listă Persoane Fizice și Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere și vicepreședinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere și președinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat și președinte al directoratului, Silvian Șerbănescu, vicepreședinte al directoratului, și Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalații electrice“.
 

Citește și:

 

Iarna nu-i ca vara! Cât ne costă luminițele de Crăciun din Constanța? Totul despre firma abonată la bani publici (documente)

Contractul de întreținere a sistemului de iluminat public derulat de Luxten Lighting Services se apropie de final Primăria Constanța pregătește o nouă licitație!

Problema iluminatului public ar trebui soluționată definitiv! Luxten Lighting Company a „primit“ contractul de mentenanță pentru 12 luni
 


Luxten Lighting Company, câștigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanța. Asigură ornamentele și pentru „Țara Piticilor“ (document)

A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit și anul acesta societății Luxten Lighting Company

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii