Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna nu-i ca vara! Cât ne costă luminițele de Crăciun din Constanța? Totul despre firma abonată la bani publici (documente)

ro

28 Nov, 2019 00:00 2997 Marime text
Primăria municipiului Constanța a publicat contractile încheiate cu câștigătorul licitațiilor pentru iluminatul de sărbători din municipiul Constanța.
 
Contractul este împărțit pe trei loturi și are o valoare totală de 4.618.404 lei fără TVA.
Firma câștigătoare, Luxten Lighting Company SA, va asigura iluminatul și ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă în Piața Ovidiu, în Parcul Tăbăcărie (Orășelul Copiilor) precum și în municipiu, pe bulevarde, prin montarea de instalații luminoase la rețeaua de iluminat public existentă (vezi secțiunea “Documente”).
 

Luxten Lighting Company SA

 
Potrivit Registrului Comerțului, acționarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu și Listă Persoane Fizice și Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere și vicepreședinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere și președinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat și președinte al directoratului, Silvian Șerbănescu, vicepreședinte al directoratului, și Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalații electrice“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:


Contractul de întreținere a sistemului de iluminat public derulat de Luxten Lighting Services se apropie de final Primăria Constanța pregătește o nouă licitație!

Problema iluminatului public ar trebui soluționată definitiv! Luxten Lighting Company a „primit“ contractul de mentenanță pentru 12 luni
 
Luxten Lighting Company, câștigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanța. Asigură ornamentele și pentru „Țara Piticilor“ (document)

A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit și anul acesta societății Luxten Lighting Company
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii