Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faptă comisă în urma unui eveniment rutier Bărbați din Medgidia, reținuți pentru tâlhărie, după ce ar fi sustras, prin violență, un telefon mobil

ro

06 Aug, 2021 14:32 4047 Marime text
  • Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 16 iulie a.c., cei doi l-ar fi deposedat, prin violență, pe un bărbat, de 29 de ani, de telefonul mobil, faptă comisă în urma unui eveniment rutier petrecut pe strada Silozului din Medgidia.
Ieri, 5 august a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat și reținut doi bărbați, de 19, respectiv 35 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 16 iulie a.c., cei doi l-ar fi deposedat, prin violență, pe un bărbat, de 29 de ani, de telefonul mobil, faptă comisă în urma unui eveniment rutier petrecut pe strada Silozului din Medgidia.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii