Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiune internațională de comunicări științifice în drept și științe administrative, la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

24 May, 2024 10:24 364 Marime text

 
 
Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 23-24 mai 2024, Sesiunea internațională de comunicări științifice ale studenților în drept și științe administrative.

La eveniment participă peste 80 de studenți de la cinci instituții de învățământ superior din România, Republica Moldova și Ucraina: Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea „Titu Maiorescu” din București, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea de Stat din Moldova (Chișinău, Republica Moldova), și Universitatea Națională „Iuri Fedkovici” din Cernăuți (Ucraina).

„Această sesiune de comunicări științifice face parte din seria evenimentelor organizate de facultatea noastră pentru studenți. Ne bucură numărul mare de participanți înscriși la manifestare, care subliniază interesul tinerilor pentru aprofundarea studiului prin activități de cercetare științifică”, precizează prof. univ. dr. Adrian Stoica, decanul FDSA.

Lucrările conferinței se desfășoară în cinci secțiuni: Științe penale, Drept privat, Drept public, Comunicare și relații publice în era digitală și Strategii și politici în administrația publică.

Citește și:
Conferință de lansare a unui proiect dedicat tinerilor antreprenori, la Universitatea Ovidius din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii