Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertiză tehnică pentru consolidarea falezelor din Eforie, judetul Constanța

ro

10 Dec, 2020 00:00 1610 Marime text
  • Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral achiziționează prin licitație expertiză tehnică - lucrări de consolidare a falezelor în zona Eforie Nord și Eforie Sud din județul Constanța
  • Valoarea estimată a achiziției este de 12.800 lei
  • Data limită de depunere a ofertelor este 11.12.2020

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral achiziționează prin licitație expertiză tehnică - lucrări de consolidare a falezelor în zona Eforie Nord și Eforie Sud din județul Constanța.
Valoarea estimată a achiziției este de 12.800 lei.
Data limită de depunere a ofertelor este 11.12.2020, ora 23.30.
Criterul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Oferta se va transmite prin mail sau fax, autorității contractante. Oferta câștigătoare va fi anunțată în SEAP.
Vă reamintim, Administraţia Naţională Apele Române, prin Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, are și o acțiunea în instanță care vizează faleza din Eforie. Este vorba despre dosarul 32199/212/2016, având ca obiect o revendicare imobiliară.
Dosarul, care are deja ceva vechime pe rolul instanţelor din Constanţa, a ajuns acum la Curtea de Apel, după ce la termenul din această lună Consiliul Local Eforie şi Primăria Eforie au declarat apel.
Unitatea administrativ-teritorială Eforie a intabulat prin hotărâre de Consiliul Local, şi nu prin hotărâre de Guvern, aproximativ 13.536 mp de faleză de pe teritoriul celor două Eforii.
Potrivit legii, falezele şi malurile aparţin statului şi se află în administrarea Apelor Române.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii