Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excursii pentru tineri organizate de Consiliul Județean Constanța. Licitație pentru servicii de transport

ro

10 Sep, 2021 00:00 982 Marime text
 
  • Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de transport pentru organizarea unei excursii locale pentru tineri
  • Achiziția are loc în cadrul proiectului  “Development  and  Promotion  of  Active  Tourism  in  the  Black  Sea  Basin-EscapeLand”
  • Valoarea estimată a achiziției este de 31.219,58 lei fără TVA iar termenul limită de depunere a ofertelor este 13.09.2021, ora 12:00
 
Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de organizare a unei excursii locale pentru tineri, în cadrul proiectului  “Development  and  Promotion  of  Active  Tourism  in  the  Black  Sea  Basin-EscapeLand”.

Achiziția vizează servicii de transport rutier specializat de pasageri pentru organizarea  unei  excursii  locale,  tematice,  ghidate,  pentru  400  de  tineri,  pe  trasee/rute  turistice prestabilite din județul Constanța.  
La achiziție, pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SICAP.
Valoarea estimată a achiziției este de 31.219,58 lei fără TVA iar termenul limită de depunere a ofertelor este 13.09.2021, ora 12:00. 
Ofertele  vor  fi  transmise  pe  adresa  de  e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, b-dul Tomis nr.51, Constanţa.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Expertiză tehnică a Spitalului Clinic Județean de Urgență - Sf. Apostol Andrei Constanța. Imobilul vechi de 52 de ani a suferit numeroase modificări și intervenții
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii