Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv! Un constănțean oferă recompensă celor care îl ajută să-și găsească mașina furată. Anunțul proprietarului

ro

21 Feb, 2022 15:00 4060 Marime text

Săptămâna a început prost pentru un constănțean. 



Acesta  a anunţat pe Facebook că mașină sa a fost furată din fața casei. 



Proprietarul mașinii a fost contactat de cotidianul ZIUA de Constanța și a declarat că orice informație despre mașina sa îi poate fi de mare ajutor. 
 


Mașina are kilometri puțini. Același model, cu kilometrii mai mulți se vând în jur de 13.000-13.500, același model din același an.Am depus plângere la poliție.În cazul în care cineva îmi dă infomații și găsesc autovehiculul, în urma informațiilor. ofer o recompensă. 

 


Proprietarul mașinii a vorbit despre împrejurările desfășurării evenimentului. 
 

Hoțul a spart o mașină, a găsit cheile de rezervă de rezervă de la altă mașină în acea mașină, și s-a dus și a plecat cu mașina mea. Erau mașinile familiei, și în una din aceea erau cheile de rezervă.




A intrat, a cotrobăit prin cotieră, a scos tot de acolo, cotieră, torpedou, a luat cheile și a pornit cealaltă mașină. În cazul în care cineva observă ceva, să mă sune, ofer o recompensă.


Orice sprijin e binevenit, oamenii mă pot anunța  că au văzut mașina într-o anumită zonă, să știu traseul pe care a luat-o.  Cred ca era un hoț ce fura de prin mașini. 

 

Autoturismul este un Mercedes E200 Coupe, alb, cu numărul de înmatriculare CT 99 KRL.

Proprietarul oferă recompensă celor care pot oferi informații despre autoturismul furat. Numărul de telefon este: 0723157514.

„A fost furat din fata casei autoturismul Mercedes E200 coupe, alb, cu nr de inmatriculare CT 99 KRL…..daca puteti oferi informatii utile va rog sa ma sunati la nr 0723157514…..ofer recompensa”, se arată în postarea de pe Facebook.




Sursa foto: facebook/ Bogdan Banu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii