Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:21 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Palatul Cotroceni privind schimbările climatice. Participă și Klaus Iohannis

ro

06 Apr, 2021 18:10 472 Marime text
  • Președintele Klaus Iohannis participă mâine la evenimentul cu tema „Schimbările climatice, relația om-natură și sănătatea publică”.
Președintele României, Klaus Iohannis, va participa miercuri, 7 aprilie 2021, la evenimentul cu tema „Schimbările climatice, relația om-natură și sănătatea publică”, organizat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, la Palatul Cotroceni de Administrația Prezidențială și de Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Obiectivul acestui eveniment este generarea unei dezbateri cu privire la politicile de sănătate și protecția mediului în contextul schimbărilor climatice.

Discuțiile vor viza efectele schimbărilor climatice asupra sănătății publice, relația dintre degradarea mediului înconjurător și apariția pandemiilor, precum și măsuri pentru a întări reziliența sistemului românesc de sănătate în fața acestor provocări.

La eveniment vor mai participa Directorul Regional al Biroului pentru Europa al OMS, Dr. Hans Kluge, reprezentanți ai Programului Națiunilor Unite pentru Mediu, ai Parlamentului European, precum și membri ai Guvernului și Parlamentului României.

Ti-a placut articolul?

Comentarii