Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment cu tradiție Jandarmii din Constanța donează sânge

ro

11 Dec, 2019 10:27 2007 Marime text
Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, având în vedere că în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut.
 
În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanţa şi Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, 50 de jandarmi au dedicat o zi din viaţa lor pentru a  dona sânge, astăzi, începând cu ora 08.00, la sediul Grupării Mobile Constanța, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.

Şi în anii precedenţi, jandarmii au fost implicaţi în acţiuni de donare de sânge, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.
 
În medie, din anul 2008, unul din şase jandarmi a donat sânge pentru persoanele aflate în suferinţă, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.
 
Jandarmeria Tomis lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
„Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate”, a transmis Jandarmeria Mobilă „Tomis” Constanța.

Sursă foto: Jandarmeria Mobilă „Tomis” Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii