Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii clasei a-I-a de la Școala Gimnazială nr. 30 “Gheorghe Țițeica” Constanța în vizită la stația de sortare și reciclare a Polaris M Holding (GALERIE FOTO)

ro

13 Jun, 2023 15:15 790 Marime text
Sursa galeriei foto: Polaris M HoldingElevii clasei a-I-a de la Școala Gimnazială nr. 30 “Gheorghe Țițeica” Constanța, alături de învățătoarea Mirela Elena Cotoarbă, au vizitat stația de sortare și reciclare a Polaris M Holding, în cadrul Programului Național “Săptămâna Verde”.

Potrivit reprezentanților Polaris M Holding, vizita a început cu prezentare activităților care au loc la stație, unde elevii au luat parte la o adevărată lecție de ecologie, a cărei principală temă a fost colectarea separată a deșeurilor.

„Extrem de activi și interesați de subiect, copiii au fost foarte curioși să afle ce se întâmplă cu deșeurile după ce sunt colectate de la populație.
La finalul vizitei, elevii au primit saci menajeri fabricați 100% din material reciclabil, de culoare albastru, galben și verde, reprezentând codul de culori pe care se bazează colectarea separată a deșeurilor pentru reciclare“ - au mai precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Citește și: 

Elevi de la Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica" Constanța, în vizită la stația de sortare și reciclare din cadrul Polaris M Holding (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii