Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga” Constanța, în vizită la Polaris M Holding (GALERIE FOTO)

ro

29 Mar, 2024 14:29 556 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Polaris M HoldingIeri, 28 martie, un grup de elevi de la clasele a V-a C și A, de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, coordonați de profesoarele Ilona Ionita și Staicu Loredana, în cadrul Programului Național Săptămâna Verde au vizitat stația de sortare și reciclare a Polaris M Holding. 

„Împreună, am explorat activitățile desfășurate la stația noastră, punând accent pe importanța colectării separate a deșeurilor. Am fost încântați să vedem cât de activi și interesați au fost copiii în acest proces, manifestând curiozitate față de ceea ce se întâmplă cu deșeurile după ce sunt colectate.
Scopul acestei vizite a fost să determinăm copiii să devină promotori activi ai colectării separate a deșeurilor, influențând în același timp și comportamentul părinților și al prietenilor lor. 
La încheierea vizitei, am oferit elevilor saci menajeri fabricați în întregime din material reciclabil, având culorile albastru, galben și verde“ - au mai precizat reprezentanții Polaris M Holding.


Aceste culori reprezintă codul de identificare pentru colectarea separată a deșeurilor destinate reciclării:
[🔵] Albastru - pentru hârtie și carton
[🟡] Galben - pentru plastic și metal
[🟢] Verde - pentru sticlă

Citește și: 

Polaris M HoldingO nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii