Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, primele declarații după ce instanţa bulgară a decis să o extrădeze în România. „Copilului o să-i spun o minciună“

ro

10 Jun, 2022 19:06 1655 Marime text
 Elena Udrea, foto: Facebook/ Elena UdreaFostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, imediat după ce instanţa bulgară a decis să o extrădeze în România pentru a ispăşi o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul "Gala Bute", că "se pare că nu există justiţie" pentru ea în România sau Bulgaria.

Udrea le-a mai spus jurnaliştilor, pe holurile Curţii de Apel din Sofia, că nu poate să-i explice fetiţei ei ce se întâmplă, însă o va minţi că nu poate veni acasă pentru că are ceva de făcut.
 

"Se pare că nu există justiţie pentru mine. Nu în România sau Bulgaria (...) O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor, dar şi pentru judecătorii care au acceptat aceste presiuni. Pentru decizia din 7 aprilie s-au făcut presiuni asupra judecătorilor", a spus Elena Udrea, la ieşirea din sala de judecată, având cătuşe la mâini şi flancată de poliţişti bulgari.


Întrebată cum îi va explica fetiţei ei faptul că va lipsi o vreme, Udrea a răspuns:
 

"Credeţi că un copil de trei ani ştie ce se întâmplă sau că i-aş spune ce se întâmplă? O să-i spun din nou o minciună, că nu pot veni pentru că am ceva de făcut, aşa cum o mint de două luni".


Curtea de Apel din Sofia a admis vineri cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care are de executat în România o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul "Gala Bute".

Instanţa din Bulgaria a dispus punerea în executare a mandatului european emis pe numele Elenei Udrea şi extrădarea în România, decizia fiind definitivă.


Sursa: Agerpres 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii