Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:14 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eduard Frunză rămâne director executiv al Navrom SA, sucursala Constanța

ro

18 Feb, 2021 00:00 666 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, Compania de Navigaţie Fluvială Română Navrom S.A., are o tradiţie de peste 100 de ani fiind unul dintre armatorii fluviali importanţi din Europa. Compania oferă clienţilor servicii integrate: transport de marfă, transport de persoane, reparaţii de nave, design şi amenajări de nave, etc

Consiliul de Administrație al Companiei Fluvială Română Navrom SA, cu sediul în Galați, strada Portului, întrunit în ședința din data de 22 decembrie 2020, cu o prezență de 100% a membrilor săi, a adoptat cu unanimitate voturilor membrilor săi următoarea decizie: se prelungește mandatul lui Eduard Frunză, pentru funcția de director executiv împuternicit să reprezinte Compania Fluvială Română Navrom SA, sucursala Constanța, pentru o perioadă de un an, de la data de 20 ianuarie 2021 și până la data de 20 ianuarie 2022.
 
Potrivit navrom.ro, compania Navrom transportă anual peste 10 milioane tone de mărfuri din cele mai diverse: minereu, cărbune, ciment, calcar, cereale, îngrăşăminte, laminate, piese şi echipamente, etc.
 
Aceste mărfuri parcurg atât rute interne (Galaţi, Constanța, Cernavoda, Medgidia, Mahmudia, etc.) cât şi rute internaţionale către Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ungaria, Slovacia, Austria şi Germania.
 
Flota de transport mărfuri a companiei cuprinde barje acoperite şi fără capace cu capacităţi între 1000-3000 tone, şlepuri şi ceamuri cu capacitate de 1000-1100 tone şi barje-tanc cu capacitate de 1300 tone. Pentru propulsarea şi manevrarea lor C.N.F.R. Navrom S.A. dispune de împingătoare cu puteri cuprinse între 800-3600 CP şi remorchere de 400-550 CP.
 
Citește și
 
Noua navă tanc autopropulsată a CN APM, în probe tehnice în Portul Constanța

Negociere fără anunț de participare
Navrom-Delta SA va asigura transportul pasagerilor între Tulcea și localitățile din Deltă


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii