Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Erată publicată în BPI Propunere de schimbare a administratorului special al Navrom SA Constanţa, Florin Nicolae

ro

23 Mar, 2022 00:00 13977 Marime text

 
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor C.N.M. Navrom SA Constanţa a fost programată pentru data de 15 aprilie 2022, începând cu ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, cu sediul în București, în calitate de lichidator judiciar al SC C.N.M. Navrom SA Constanţa, în faliment,  cu sediul în incinta Port Constanţa, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă convocarea are loc la solicitarea acţionarului majoritar Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor C.N.M. Navrom SA Constanţa a fost programată pentru data de 15 aprilie 2022, începând cu ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
În Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 4927/21.03.2022 a fost publicată erata lichidatorului judiciar cu privire la Convocarea adunarea generala extraordinara a actionarilor.
 
Conform BPI, în cuprinsul convocării Adunării Generale Extraordinare a Actionarilor pentru data de 15.04.2022 s-a strecurat o eroare cu privire la pct. 1 aflat pe ordinea de zi și anume a fost trecut ca Administrator special al societatii Narcis Sofianu în locul Florin Nicolae, pentru a nu exista niciun dubiu cu privire la chestiunea supusă votului pe ordinea de zi, se va modifica punctul 1 aflat pe ordinea de zi, astfel:
 
1.Revocarea actualului administrator special al societăţii, respectiv a lui Florin Nicolae.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Liberalul Narcis Sofianu - „Este o eroare!“
Se cere revocarea administratorului special al Navrom SA Constanţa! (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii