Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:05 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E-Distribuție Dobrogea Programul întreruperilor programate în județul Constanța

ro

23 Apr, 2021 15:32 447 Marime text
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul, transmite E -Distribuție Dobrogea.


Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

 

Judetul Constanţa

Ziua / Data

Localitatea, strada afectata

Orar

 

Sâmbătă , 24 Aprilie 2021

Municipiul Constanta, cu Baza Nautica "Electrica", Auto Service Thompson si Spalatoria Auto "La Rosa", Vulcanizare, Facultatea de Educatie Fizica si Sport - Clubul Sportiv "Stiiinta" - strada Capitan Aviator Alexandru Serbanescu – întrerupere totalã.

08:30 - 16:30

 

 

  

Ti-a placut articolul?

Comentarii